Schoolstraat 35, Nijkerkerveen
(06) 205 150 25
info@vanessendiervoeders.nl

Assortiment

Dier- en dierbenodigdheden

Sinds de oprichting is onze winkel een diervoederspeciaalzaak. Met onze duizenden artikelen vindt u bij Van Essen diervoerders altijd wat u zoekt. Natuurlijk voorzien we u van het beste advies, zodat u altijd met het juiste product naar huis gaat. Onze specialiteit is de verkoop van grote zakken voer (20kg) voor hond, paard, kat, varken, geit, schaap, duif, eend ,hert en nog veel meer. Kortom voor al uw boerderij of hobbydier hebben wij de beste voeding in huis. Onze service bieden wij door de grote zakken voer in uw auto te leggen zodat u niet zelf hoeft te slepen.

In ons assortiment vindt u ook een ruime hoeveelheid honden- en kattenvoer. We beschikken over vele bekende merken en soorten zoals Royal Canin, Carnis, Cavom, Farm Food, en Lara en Arion etc. Voor de hond hebben we ook vers vlees. Omdat elke hond en kant anders is adviseren wij u graag op maat.

Ook hebben we voer voor uw andere huisdieren, zoals vissen, knaagdieren, paarden en vogels etc.

Naast dierenvoer beschikken wij ook over allerlei dierbenodigdheden zoals o.a.: manden, riemen, speeltjes, hokken bodembedekking, inrichting, vitamine etc.

Wat ons onderscheid van andere diervoederspeciaalzaken is dat wij ook konijntjes verkopen. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Tuin

Als ‘Uw groene vakwinkel’ mag alles voor uw tuin niet ontbreken. In het voorjaar uw tuin weer mooi maken? Begin dan met het strooien van Kalk. We beschikken over een groot assortiment aan tuinzaden en pootgoed (Aardappels, uien). En in het voorjaar verkopen wij ook de u welbekende groenteplantjes. In de zomer wat veranderen, of uw tuin versterken met wat voeding? We hebben alles om uw tuin het hele jaar rond te voorzien.

Begin met het aanleggen van de tuin, vind alles van zaden, gereedschappen, bloemen en planten. Kan het groen in uw tuin wel wat voeding en onderhoud gebruiken? Of u nu gaat zaaien, maaien of snoeien, we hebben alle benodigde gereedschappen klaarstaan.
We hebben verschillende soorten grond: tuinaarde, groente- en kruidengrond, potgrond 20ltr. en 40 ltr. Ook hebben we gazonzaden, meststoffen voor gazon, siertuin en groentetuin en bestrijdingsmiddelen voor onkruid en ongedierte.

Doe-het-zelf

Ons assortiment op het gebied van doe-het-zelf breiden wij momenteel sterk uit. Van gereedschap tot ijzerbeslag, van spijkers en schroeven tot PVC , elektra en Tyleen, batterijen, verf, kwasten , kit etc. Van Essen heeft het allemaal. We helpen u graag op weg met een goed advies en de juiste producten.

In de winkel krijgt u service, kennis van zaken en een echt persoonlijke benadering. Heeft u een vraag, en kunnen we u helpen? Kom langs of neem contact op!