Schoolstraat 35, Nijkerkerveen
(06) 205 150 25
info@vanessendiervoeders.nl

Assortiment

Dier- en dierbenodigdheden

Sinds de oprichting is onze winkel een diervoederspeciaalzaak. Met onze duizenden artikelen vindt u bij Van Essen diervoerders altijd wat u zoekt. Natuurlijk voorzien we u van het beste advies, zodat u altijd met het juiste product naar huis gaat. Onze specialiteit is de verkoop van grote zakkken voer (20kg) Voor hond, paard, kat, varken, geit, schaap, duif, eend ,hert en nog veel meer.

In ons assortiment vindt u ook een ruime hoeveelheid honden- en kattenvoer. We beschikken over vele merken en soorten zoals bijv. Royal Canin, Carnis, Cavom, Farm Food, en Lara, Arion etc. Voor de hond hebben we ook vers vlees. Omdat elke hond en kant anders is adviseren wij u graag op maat.

Ook hebben we natuurlijk voer voor uw andere huisdieren, zoals vissen, knaagdieren, paarden en vogels etc.

Naast dierenvoer hebben we natuurlijk ook allerlei manden, hokken, halsbanden, speelgoed, bodembedekking, inrichtingen, krabmeubelen e.d. U slaagt bij Van Essen voor elk dieren-onderdeel!

Tuin

Als ‘Uw groene vakwinkel’ mag alles voor uw tuin natuurlijk niet ontbreken. In het voorjaar uw tuin weer mooi maken? We beschikken over een groot assortiment aan tuinzaden en pootgoed (Aardappels,uien). En in het voorjaar verkopen wij ook de u welbekende groenteplantjes. In de zomer wat veranderen, of uw tuin versterken met wat voeding? We hebben alles om uw tuin het hele jaar rond te voorzien.

Begin het met aanleggen van de tuin, vind alles van zaden, gereedschappen, bloemen en planten. Kan het groen in uw tuin wel wat voeding en onderhoud gebruiken? Of u nu gaat zaaien, maaien of snoeien, we hebben alle benodigde gereedschappen klaarstaan.
We hebben verschillende soorten grond: tuinaarde, groente- en kruidengrond, potgrond 20ltr. en 40 ltr. Ook hebben we gazonzaden, meststoffen voor gazon, siertuin en groentetuin en bestrijdingsmiddelenvoor onkruid en ongedierte.

Doe-het-zelf

Natuurlijk hebben we alles voor de doe-het-zelver. Van gereedschap tot ijzerbeslag, van spijkers en schroeven tot PVC , elektra en Tyleen Van Essen heeft het allemaal. Liggen de plinten nog niet vast, is er rondom het huis wat schilderwerk? We helpen u graag op weg met een goed advies en de juiste producten.

In de winkel krijgt u service, kennis van zaken en een echt persoonlijke benadering. Hebt u een vraag, en kunnen we u helpen? Kom langs of neem contact op!