Schoolstraat 35, Nijkerkerveen
(06) 205 150 25
info@vanessendiervoeders.nl

Konijnenpension

Konijnenpension

Gaat u op vakantie of heeft u onverwachts een tijdelijke opvang voor uw konijntje(s) nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een rustige en mooie gelegenheid zodat u ontspannend van uw vakantie kunt genieten en geen zorgen hoeft te maken over uw konijntje(s). Wij hebben verschillende hokken beschikbaar zodat u kunt kiezen waar uw konijntje(s) verblijft tijdens uw afwezigheid.

Wat bieden wij?

Elke dag worden de konijntje bekeken op bijzonderheden. De natte plekken worden elke dag verwijderd uit het hok en 2 keer per dag krijgen de konijntjes vers hooi,water en eventueel wat groenvoer. We vragen u altijd uw eigen voer mee te nemen, dit is het beste voor uw konijntje(s) omdat ze hieraan gewend zijn. Eventuele medicatie mag ook meegegeven worden. Wij zullen dit dan aan uw konijn toedienen. Dit gaat altijd in overleg met u.

Wanneer u een koppeltje bij ons brengt verblijven ze ook samen in een hokje. Andere konijntjes kunnen wel gezien worden door uw konijn maar ze kunnen niet bij elkaar komen. Onze hokken worden na ieder konijnenbezoek ontsmet voor het volgende konijntje.

Wanneer er onverwachts iets met uw konijntje gebeurd nemen wij altijd contact met u op en zo nodig met een dierenarts. Dit gaat altijd in overleg met u. Zorg er ook voor dat uw konijntje(s) op tijd worden ingeënt tegen myxsomathose en RHD, en dat dit ook geldig is wanneer uw konijntje bij ons verblijft.

Tarieven voor het verblijf van uw Konijntje(s):

Hok standaard € 7.50 per dag voor 1 konijn

Bij elk volgende konijntje dat in het hok erbij komt betaald u € 3.75 per dag extra (maximaal 3 konijntjes per hok).

Hok Luxe € 12.50 per dag voor 1 konijn

Bij elk volgende konijntje dat in het hok erbij komt betaald u € 6.25 per dag extra (Maximaal 3 konijntjes per hok).

Kooi plek (eigen kooi) € 5,- per dag voor 1 konijn

Bij elk volgende konijntje dat in de kooi erbij komt betaald u € 2.50 per dag extra. (Maximaal 2 konijntjes per kooi).

Kooi plek (Kooi van ons) €5,- per dag voor 1 konijn

U betaald eenmalig 5 euro voor het huren van onze kooi. Elk konijn extra kost €2.50 per dag (Maximaal 2 konijnen per kooi)

Wanneer u geen eigen voer meebrengt betaald u €0.50 extra per dag voor het voer.

Nagels knippen €7.50

Hooi, groenvoer, water en bodembedekking zijn bij de prijs inbegrepen.

Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden van ons konijnenpension verwijzen wij u graag naar onderstaande link, zodat u deze alvast rustig door kunt lezen.

Algemene voorwaarden