Schoolstraat 35, Nijkerkerveen
(06) 205 150 25
info@vanessendiervoeders.nl

Verkoop konijnen

Verkoop konijnen

We staan al jaren bekend als de konijnenboerderij in Nijkerkerveen. Vanaf nu verkopen wij onze konijntjes in onze winkel en niet meer thuis.

De konijntjes worden wel thuis geboren en verkocht in de winkel.
De Konijnenboerderij is al jaar en dag een liefhebber en hobby fokker van de kleine dwerg konijntjes, hangoortjes en het ‘gewone’ formaat konijn, met een lief en rustig karakter welke ideaal zijn voor gezinnen met kinderen e.d.

Konijnen houden is al jaren onze passie, onze konijnen komen dan ook dagelijks in kinderhanden. We proberen ze dan ook zo tam mogelijk te maken. Zodat het voor uw toekomstige konijn niet vreemd is om opgepakt te worden!

Wij hebben altijd een ruime keuze uit jonge (dwerg)konijntjes. Het aanbod is constant doorlopend.
Mooie kleurtjes en tekeningen. Van hangoor tot stikoortjes, van pluizig tot gladharig en veel soorten daartussen!

Wij hopen dat u jaren plezier van uw konijn heeft, en werken dan ook met de beste voeding en verzorging! Is er ondanks dat toch iets met uw konijn? Kunt u altijd weer bij ons terecht.

Met onze rugzak aan ervaring en kennis, kunnen wij u de beste informatie meegeven over voeding, verzorging en welke vragen u nog meer heeft:) Sinds kort beschikken we ook over een diploma zodat we u kunnen voorzien van  het beste advies.
Onze konijnen groeien op in een onverwarmde omgeving, dus kunnen ze zowel buiten als binnen gehouden worden.

Ook kunt u bij ons uw konijntje reserveren, als u bijvoorbeeld eerst op vakantie wil o.i.d. dan verzorgen wij het konijntje tot u het op komt halen. Wanneer u zelf al een konijntje heeft en u wilt er eentje bij, dan helpen wij ook met koppelen. U komt dan in onze winkel 2 konijntjes uitzoeken waarmee we dan gaan kijken of er een match is. De kosten voor het koppelen zijn €7.50 per dag. Waarom laten koppelen? U bent er van verzekerd dat u een mooi koppel krijgt dat jaren bij elkaar kan. We zoeken het welzijn voor de konijntjes en een blij baasje.

Wilt u het actuele aanbod weten? Neem gerust contact met ons op. Op Vrijdag en Zaterdag is er iemand aanwezig in de winkel die alle tijd heeft om u te voorzien van het beste advies. De andere dagen bent u ook van harte welkom maar als u graag advies wil dan even een afspraak maken.