Schoolstraat 35, Nijkerkerveen
(06) 205 150 25
info@vanessendiervoeders.nl | Over ons

Verkoop konijnen

Verkoop konijnen

We staan al jaren bekend als de konijnenboerderij in Nijkerkerveen.

De konijntjes worden thuis geboren en verkocht in de winkel. De Konijnenboerderij is al jaar en dag een liefhebber en hobbyfokker van de kleine dwerg konijntjes, hangoortjes en het ‘gewone’ formaat konijn. De konijntjes worden al gesocialiseerd voordat ze in de winkel terecht komen. Dit zorgt er voor dat ze al lief en rustig zijn tijdens het uitzoeken in de winkel.

Konijnen houden is al jaren onze passie, onze konijnen komen dan ook dagelijks in kinderhanden. We proberen ze dan ook zo tam mogelijk te maken, zodat het voor uw toekomstige konijn niet vreemd is om opgepakt te worden!

Wij hebben altijd een ruime keuze uit jonge (dwerg)konijntjes. Het aanbod is constant doorlopend. In het voorjaar en de zomer hebben we elke week nieuwe nestjes die de moeder mogen verlaten.
Mooie kleurtjes en tekeningen. Van hangoor tot stikoortjes, van pluizig tot gladharig en veel soorten daartussen!

Wij hopen dat u jaren plezier van uw konijn heeft, en werken dan ook met de beste voeding en verzorging! Bij de aanschaf van een konijntje is het daarom belangrijk om goed en passend advies te ontvangen. Dit geven wij u graag. Is er ondanks dat toch iets met uw konijn? U kunt altijd weer bij ons terecht.

Met onze rugzak aan ervaring en kennis, kunnen wij u de beste informatie meegeven over voeding, verzorging en welke vragen u nog meer heeft. We beschikken over geschoold en gediplomeerd personeel op gebied van de knaagdieren.
Onze konijnen groeien op in een onverwarmde omgeving, dus kunnen ze zowel buiten als binnen gehouden worden.

Ook kunt u bij ons uw konijntje reserveren, als u bijvoorbeeld eerst op vakantie wil o.i.d. We verzorgen dan het konijntje totdat u het op komt halen. Dit kan tot maximaal 2 weken van te voren. Wanneer u zelf al een konijntje heeft en u wilt er eentje bij, dan helpen wij ook met koppelen. U komt dan in onze winkel 2 konijntjes uitzoeken waarmee we gaan kijken of er een match is. De kosten voor het koppelen zijn €7.50 per dag. We doen dit in ons konijnenpension waar we in alle rust en ruimte de beste match kunnen maken. Waarom laten koppelen? U bent er van verzekerd dat u een mooi koppel krijgt dat jaren bij elkaar kan. We zoeken het welzijn voor de konijntjes en een blij baasje.

Wilt u het actuele aanbod weten? Neem gerust contact met ons op. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen voor advies. Een afspraak maken is niet nodig omdat er ten alle tijden iemand aanwezig is die u kunt helpen.