Schoolstraat 35, Nijkerkerveen
(06) 205 150 25
info@vanessendiervoeders.nl | Over ons

Konijnenpension

Konijnenpension

Gaat u op vakantie of heeft u onverwachts een tijdelijke opvang voor uw konijntje(s) nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een rustige en mooie gelegenheid zodat u ontspannend van uw vakantie kunt genieten en geen zorgen hoeft te maken over uw konijntje(s). Wij hebben verschillende hokken beschikbaar zodat u kunt kiezen waar uw konijntje(s) verblijft tijdens uw afwezigheid.

Wat bieden wij?

Elke dag worden de konijntjes bekeken op bijzonderheden. De natte plekken worden elke dag verwijderd uit het hok en 2 keer per dag krijgen de konijntjes vers hooi,water en eventueel wat groenvoer. We vragen u altijd uw eigen voer mee te nemen. Dit is het beste voor uw konijntje(s) omdat ze hieraan gewend zijn. Eventuele medicatie mag ook meegegeven worden. Wij zullen dit dan aan uw konijn toedienen. Dit gaat altijd in overleg met u.

Wanneer u een koppeltje bij ons brengt verblijven ze ook samen in een hokje. Andere konijntjes kunnen wel gezien worden door uw konijn maar ze kunnen niet bij elkaar komen. Onze hokken worden na ieder konijnenbezoek ontsmet voor het volgende konijntje.

Wanneer er onverwachts iets met uw konijntje gebeurd nemen wij altijd contact met u op en zo nodig met een dierenarts. Dit gaat altijd in overleg met u. Zorg er ook voor dat uw konijntje(s) op tijd worden ingeënt tegen myxsomathose en RHD, en dat dit ook geldig is wanneer uw konijntje bij ons verblijft.

Tarieven voor het verblijf van uw Konijntje(s):

Hok standaard € 7.50 per dag voor 1 konijn

Bij elk volgende konijntje dat in het hok erbij komt betaald u € 3.75 per dag extra (maximaal 3 konijntjes per hok).

Hok Luxe € 12.50 per dag voor 1 konijn

Bij elk volgende konijntje dat in het hok erbij komt betaald u € 6.25 per dag extra (Maximaal 3 konijntjes per hok).

Kooi plek (eigen kooi) € 5,- per dag voor 1 konijn

Bij elk volgende konijntje dat in de kooi erbij komt betaald u € 2.50 per dag extra. (Maximaal 2 konijntjes per kooi).

Kooi plek (Kooi van ons) €5,- per dag voor 1 konijn

U betaald eenmalig 5 euro voor het huren van onze kooi. Elk konijn extra kost €2.50 per dag (Maximaal 2 konijnen per kooi)

Wanneer u geen eigen voer meebrengt betaald u €0.50 extra per dag voor het voer.

Nagels knippen €7.50

Hooi, groenvoer, water en bodembedekking zijn bij de prijs inbegrepen.

Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden van ons konijnenpension verwijzen wij u graag naar onderstaande link, zodat u deze alvast rustig door kunt lezen.

Algemene voorwaarden

Verkoop konijnen

We staan al jaren bekend als de konijnenboerderij in Nijkerkerveen.

De konijntjes worden thuis geboren en verkocht in de winkel. De Konijnenboerderij is al jaar en dag een liefhebber en hobbyfokker van de kleine dwerg konijntjes, hangoortjes en het ‘gewone’ formaat konijn. De konijntjes worden al gesocialiseerd voordat ze in de winkel terecht komen. Dit zorgt er voor dat ze al lief en rustig zijn tijdens het uitzoeken in de winkel.

Konijnen houden is al jaren onze passie, onze konijnen komen dan ook dagelijks in kinderhanden. We proberen ze dan ook zo tam mogelijk te maken, zodat het voor uw toekomstige konijn niet vreemd is om opgepakt te worden!

Wij hebben altijd een ruime keuze uit jonge (dwerg)konijntjes. Het aanbod is constant doorlopend. In het voorjaar en de zomer hebben we elke week nieuwe nestjes die de moeder mogen verlaten.
Mooie kleurtjes en tekeningen. Van hangoor tot stikoortjes, van pluizig tot gladharig en veel soorten daartussen!

Wij hopen dat u jaren plezier van uw konijn heeft, en werken dan ook met de beste voeding en verzorging! Bij de aanschaf van een konijntje is het daarom belangrijk om goed en passend advies te ontvangen. Dit geven wij u graag. Is er ondanks dat toch iets met uw konijn? U kunt altijd weer bij ons terecht.

Met onze rugzak aan ervaring en kennis, kunnen wij u de beste informatie meegeven over voeding, verzorging en welke vragen u nog meer heeft. We beschikken over geschoold en gediplomeerd personeel op gebied van de knaagdieren.
Onze konijnen groeien op in een onverwarmde omgeving, dus kunnen ze zowel buiten als binnen gehouden worden.

Ook kunt u bij ons uw konijntje reserveren, als u bijvoorbeeld eerst op vakantie wil o.i.d. We verzorgen dan het konijntje totdat u het op komt halen. Dit kan tot maximaal 2 weken van te voren. Wanneer u zelf al een konijntje heeft en u wilt er eentje bij, dan helpen wij ook met koppelen. U komt dan in onze winkel 2 konijntjes uitzoeken waarmee we gaan kijken of er een match is. De kosten voor het koppelen zijn €7.50 per dag. We doen dit in ons konijnenpension waar we in alle rust en ruimte de beste match kunnen maken. Waarom laten koppelen? U bent er van verzekerd dat u een mooi koppel krijgt dat jaren bij elkaar kan. We zoeken het welzijn voor de konijntjes en een blij baasje.

Wilt u het actuele aanbod weten? Neem gerust contact met ons op. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen voor advies. Een afspraak maken is niet nodig omdat er ten alle tijden iemand aanwezig is die u kunt helpen.