Schoolstraat 35, Nijkerkerveen
(06) 205 150 25
info@vanessendiervoeders.nl | Over ons

Tuin en doe-het zelf

Tuin

Als ‘Uw groene vakwinkel’ mag alles voor de tuin niet ontbreken. In het voorjaar uw tuin weer mooi maken? Begin dan met het onderhouden met kalk en mest. We beschikken over een groot assortiment aan tuinzaden en pootgoed, (Aardappels, uien). In het voorjaar en de zomer verkopen wij ook de u welbekende groenteplantjes. In de zomer wat veranderen, of uw tuin versterken met wat voeding? We hebben alles om uw tuin het hele jaar rond te voorzien.

Begin met het aanleggen van de tuin, vind alles van zaden, gereedschappen, bloemen en planten.
Kan het groen in uw tuin wel wat voeding en onderhoud gebruiken? Of u nu gaat zaaien, maaien of snoeien, we hebben alle benodigde gereedschappen klaarstaan.

We hebben verschillende soorten grond: tuinaarde, groente- en kruidengrond, potgrond 20ltr. en 40 ltr. Ook hebben we gazonzaden, meststoffen voor gazon, siertuin en groentetuin en bestrijdingsmiddelen voor onkruid en ongedierte.

Doe-het-zelf

Ons assortiment op het gebied van doe-het-zelf breiden wij momenteel sterk uit. Van gereedschap tot ijzerbeslag, van spijkers en schroeven tot PVC , elektra en Tyleen, batterijen, verf, kwasten , kit etc. Van Essen heeft het allemaal.
We helpen u graag op weg met een goed advies en de juiste producten.

In de winkel krijgt u service, kennis van zaken en een echt persoonlijke benadering. Heeft u een vraag, en kunnen we u helpen? Kom langs of neem contact op!